rumid-logo

 
 
banner_rum
 
RUM > Blogs > 73 personer + 33 timer = 1 gyngebænk
73 personer + 33 timer = 1 gyngebænk

73 personer + 33 timer = 1 gyngebænk

Et gammelt ordsprog siger at "for mange kokke fordærver maden". Men denne historie beviser det direkte modsatte. Da 73 mennesker fra designindustrien blev tvunget på en 33 timer lang bustur hjem fra Milano Møbelmessen, som følge af sidste års omtalte askesky, blev resultatet et gennemtænk og gennemdiskuteret stykke møbel kaldet MilanoStockholm.

17. feb - Af Sofie BrunnerDa askeskyen ramte det meste af europa sidste år i april, blev folk fra designindustrien nødt til at finde alternative måder at komme hjem fra den igangværende møbelmesse i Milano. 73 mennesker fra Sverige - bl.a. bestående af 3 producenter og en journalist og en mængde designere - gik sammen om at leje en bus tilbage til Stockholm. Foran dem ventede en 33 timer lang bustur op gennem Europa!

En af passagererne, arkitekten Peter Ullstad fra CoDesign, var hurtig til at foreslå en omgang "design stafet" for at fordrive tiden, og snart havde 73 mennesker opdelt sig i mindre grupper og en skitsebog gik på omgang iblandt dem. Der blev tegnet, noteret, brainstormet og skitset på livet løs, i håb om at nå frem til et eller andet genialt stykke design. Mange ideer opstod, og mange ideer blev igen manet i jorden, indtil de til sidst sad med en ide om en slags gyngesofa!


Prototypen på denne sofa blev udstillet i sidste uge på dette års Stockholm Møbelmesse under projektnavnet MilanoStockholm. Som et samarbejde mellem 2 af producenterne fra busturen, Källemo og Gärsnäs og arkitekt Peter Ullstad, er denne prototype blevet til og begge producenter planlægger at udbyde gyngesofaen, som en del af deres sortiment i fremtiden.
Listen af designere, der står bag sofaen er lang og det blev derfor hurtigt besluttet af alle indtjeningerne skulle gå ubeskåret direkte tilbage i projektet og skabe grobund for lignenede projekter i fremtiden.

Folk fra busturen og bag MilanoStockholm gyngesofaen er:
Peter Ullstad, Kolbrún Leosdóttir, Anna Leckström, Jimmie Schönning, Rafael Sady, Daniel Nyström, Christian Persia, Fredrik Färg, Kenny Grönroos, Patrik Folke, Josef Marnell, Charlie Styrbjörn Nilsson, Anton Björsing, Hanna Larsson, Erik Lith, Ellen Edvall, Heidi Eklund, Allan Foss, Therese Glimskär, Erika Vegerfors, Emma Marga Blanche, Anna Klockby, Susanne Lorentz, Erik Lundh, Johan Lindau, Ago Kubar

Læs mere: MilanoStockholm

Læs mere: Peter Ullstad fra CoDesign

Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Blogger

73 personer + 33 timer = 1 gyngebænk

Sofie Brunner
Designer, Brunner Studio

BRUNNER Studio er et kreativt laboratorie startet i 2009 af Sofie Brünner. Studiet arbejder indenfor interiør, trends, branding, produkter og styling.  
Sofie Brünner blogger om nyheder, kuriøsiteter og ting der påvirker og inspirerer i dagligdagen.

www.sofiebrunner.com 
www.sofiliumm.wordpress.com

ARKIV

tidligere indlæg

Tegn abonnement

Få nyhedsbrevet

TILMELD
 

Om magasinet

Læs også

Tags

Find os på facebook

Find os på facebook

Find RUM på facebook

Som fan af RUM på facebook får du nyheder, eksklusive tilbud og info om spændende events. Og kan du møde alle vores andre design-interesserede fans. Vi ses på facebook!

Besøg RUM på Facebook
 
 

ANNONCE

Smugkig i det nye RUM

ANNONCE

MEST LÆSTE

Mød Rum på facebook

SIDSTE NYT

 

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE