rumid-logo

 
 
banner_rum
 
RUM > Blogs > Et nyt familie medlem!
Et nyt familie medlem!

Et nyt familie medlem!

De fleste af os kender efterhånden det Apple inspireret arbejdsbord Milk. Milk-universet har indtil nu bestået af tre versioner; Milk Classic, Milk Grande og 4Milk.

Nu har vi lanceret et nyt familie medlem for producenten Holmris; Mini MILK!
Mini Milk er et lille konsolbord til din bærbare computer. Bordet monteres således at det ”læner” sig op ad væggen. De små opbevaringsrum og de skjulte ledninger som vi kender fra de andre Milkborde er bevaret og resultatet er et elegant og stilfuldt skrivebord til både det private hjem og hotelværelset.


16. sep - Af Søren Rose Studio


”Der findes massere af mennesker som har en 2-værelses lejlighed men samtidigt ønsker sig et kontor, det har været tanken at skabe et møbel som kunne dække dette behov med Mini Milk” -Søren Rose Kjær.Bordet kommer i to højder; 73 cm & 109 cm.


Vi har opdateret nogen af detaljerne fra det første Milk bord, så de nu er endnu smukkere og endnu mere funktionelle.Hullet i siden af bordet passer perfekt til en iPad, så den ikke behøves at fylde på bordet når den oplader.

Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Blogger

Et nyt familie medlem!

Søren Rose Studio
Designer

Tegnestuen består af 7 personer og tæller arkitekt, design ingeniør & industriel designere. Tegnestuens fokus er at designe møbler, limited editions og lave indretninger for både privat og erhverv.

Søren Rose Studio har bl.a. designet bordet Milk  for Holmris, køkkenet Reflect Cph for CPH Square, samt opbevaringsserien Gymnasium for Mater.

Følg tegnestuen her:
www.sorenrose.com
twitter.sorenrose.com
facebook.com/SorenRoseStudio
blog.sorenrose.com/

ARKIV

tidligere indlæg

Tegn abonnement

Få nyhedsbrevet

TILMELD
 

Om magasinet

Læs også

Tags

Find os på facebook

Find os på facebook

Find RUM på facebook

Som fan af RUM på facebook får du nyheder, eksklusive tilbud og info om spændende events. Og kan du møde alle vores andre design-interesserede fans. Vi ses på facebook!

Besøg RUM på Facebook
 
 

ANNONCE

Smugkig i det nye RUM

ANNONCE

MEST LÆSTE

Mød Rum på facebook

SIDSTE NYT

 

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE