rumid-logo

 
 
banner_rum
 
RUM > Blogs > Ny sæson hos Normann Copenhagen
Ny sæson hos Normann Copenhagen

Ny sæson hos Normann Copenhagen

Normann Copenhagen har lige lanceret nyt katalog, hvor alle de kommende produkter bliver præsenteret. Få et kig på nogle af de smukke opslag og se hvilke trends Normann Copenhagen tror på til foråret.

23. jan - Af Normann Copenhagen

Kataloget er bygget op af collager af kasseindelte inspirationssider der viser Normann Copenhagens store kollektion fra mange forskellige vinkler og stemninger. Kataloget er inspireret af modemagasinernes temasider og der er lagt stor vægt på det visuelle indtryk. 

 Produkt & Grafisk Designer, Anne Lehmann fortæller:
"Vi ville lave et inspirerende og stemningsfyldt katalog med en overflod af smukke billeder, sammensætninger og konkrete kombinationsmuligheder, som giver  nye ideer til indretningen. Vi har helt bevidst fravalgt tekst og historiefortælling, da vi ønsker at billedernes styling lader produkterne tale for sig selv."Nogle af siderne er holdt alene i en farvetone, f.eks kun mintfarvede produkter, mens andre er koncenteret omkring et materiale, som f.eks træ.Mange af Normann Copenhagens ikoniske klassikere, som den spiralformede Swing vase eller Grass vaserne står flot sammen med de nyere tilføjelser til den evigt voksende kollektion.


Kontraster har også en central plads i kollektionen, som f.eks. i den kommende serie af vaser, Agnes, hvor sorte håndmalede penselstrøg skaber en dramatisk effekt på det hvide porcelæn. 
   

Det enkle bordspejl, Flip Mirror, er endnu et kommende produkt fra Normann Copenhagen. Her er det brugt som makeupspejl, hvor foden fungerer som bakke til neglelak, hårnåle og lign. 
 
 
De stærke blå toner er en tendens, der fylder meget i mode og boligindretning i øjeblikket.


Få skarpe farver kan give blikfang til et ellers nedtonet farvevalg.

Find meget mere inspiration i resten af det nye katalog lige her: Catalogue
Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Blogger

Ny sæson hos Normann Copenhagen

Normann Copenhagen
PR Manager, Nathja Larsen & PR Manager, Johanne Toft

Normann Copenhagen er et ungt designfirma med en holdning. Vi skriver om de ting vi oplever i vores hverdag, ting som påvirker vores (design) liv på den ene eller anden måde.

Besøg os her: Normann Copenhagen

ARKIV

tidligere indlæg

Tegn abonnement

Få nyhedsbrevet

TILMELD
 

Om magasinet

Læs også

Tags

Find os på facebook

Find os på facebook

Find RUM på facebook

Som fan af RUM på facebook får du nyheder, eksklusive tilbud og info om spændende events. Og kan du møde alle vores andre design-interesserede fans. Vi ses på facebook!

Besøg RUM på Facebook
 
 

ANNONCE

Smugkig i det nye RUM

ANNONCE

MEST LÆSTE

Mød Rum på facebook

SIDSTE NYT

 

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE