rumid-logo

 
 
banner_rum
 
RUM > Blogs > Kolormondo
Kolormondo

Kolormondo

Om et pædagogisk værktøj og legetøj som overskueligt viser hvordan farvecirklen er bygget op.

24. jan - Af Rigetta Klint

Kolormondo farvecirkelpuslespil

Jeg kan slet ikke få armene ned, jeg er helt enkelt begejstret. Billedet forestiller et puslespil som let og overskueligt viser børn og voksne, amatører og professionelle hvordan farvecirklen hænger sammen og det så man endnu en gang forstår at hverken jordkloden eller farvecirklen er en flad pandekage.

Ved "Nordpolen" er farvecirklen hvid, farverne bliver mørkere jo længere sydpå man kommer. Ved "Sydpolen" finder du den dybeste sorte. Omkring ækvator finder du de mest mættede farver. Mod klodens midte bliver mætningen gradvist reduceret indtil farverne bliver grå. Den rene grå skala kan opfattes som en søjle mellem Nord- og Sydpolen.

Kolormondo farvevælgertelefonapplikation

Bag konceptet Kolormondo står Nikoline Kinch, en svensk iværksætter som meget ambitiøst og entusiastisk har skabt systemet, i første færd for at tilfredsstille sin længsel efter at forstå forskellen mellem brun og brun – nu erobrer hun verden med systemet og sælger det såvel i designbutikker som til undervisningsbrug.

Foruden puslespillet findes Kolormondo som App til telefonen (kan downloades gratis fra App Store) og med den på telefonen medbringer du altid en præcis beskrivelse af mere end 3000 farver.

Puslespillet koster 215 kr. og kan købes her.

Tilbage til oversigten

ANNONCE


 
 

Brugernes kommentarer

(OBS! Indlæg besvares ikke af redaktionen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Code Image
 
 
SEND DIN KOMMENTAR
 

Blogger

Kolormondo

Rigetta Klint
Rigetta Klint, Brand Manager

Rigetta Klint er født 1963 i Danmark og bor i Sverige. Hun tror slow living, og ansvarlig omgang med andre mennesker og jordens ressourcer. Hun er på evig jagt efter det perfekte, som hun i øvrigt mener hele tiden skifter ansigt. 

Rigetta er Brand Manager hos den designvirksomheden Edblad

Mød hende på SLOWFASHIONhouse.com og på edblad.com

Foto: Ida Wang

ARKIV

tidligere indlæg

Tegn abonnement

Få nyhedsbrevet

TILMELD
 

Om magasinet

Læs også

Tags

Find os på facebook

Find os på facebook

Find RUM på facebook

Som fan af RUM på facebook får du nyheder, eksklusive tilbud og info om spændende events. Og kan du møde alle vores andre design-interesserede fans. Vi ses på facebook!

Besøg RUM på Facebook
 
 

ANNONCE

Smugkig i det nye RUM

ANNONCE

MEST LÆSTE

Mød Rum på facebook

SIDSTE NYT

 

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE